- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Loft Chile

Buenos Aires / Argentina

2006

 

The remodelling and restoration of an old residence takes place in San Telmo. The project is based on gaining the maximum light and natural ventilation possible. Therefore, an old under cover patio is expanded and retrieved. Due to the big inner height (4.50 metres) it was decided to introduce into both patio sides two floors, as well as to lower 30 cm down the level of the rooms on the ground floor, in order to gain useful and practical heights.

Furthermore, the programme, levels and different inner heights are alternated in strepes which generate the project. The resault is a fluid space that relates each part of the programme.

LCH009 LCH008 LCH007 LCH006 LCH005 LCH004 LCH003 LCH002 LCH001
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

©Copyright 2003

MZMarqs.com