- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

House in Estancias del Pilar

Pilar / Argentina

2013

This project seeks efficiency with its triangular geometry plan, in searching for the best guidance in this latitude, with 23 m of north facade. Furthermore trying to minimize south orientation of the house just an edge. Thus the maximum benefit of the movement of the sun was achieved. Good control of it in summer and excellent thermal gain for the winter. The situations were studied with models and virtual models to get the best result, we can now check with the finished work.

Collaborators: arq.LeandroSiragusa, Julio Balloffet

CCI009 CCI008 CCI007 CCI006 CCI005 CCI004 CCI003 CCI002 CCI001
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

©Copyright 2003

MZMarqs.com