- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pilar Parking

Pilar / Argentina

2016

It is a building of 26.736m2 between covered spaces, vehicular circulations and nuclei. The building is composed of 2 clearly differentiated building systems; One proposes a pre-cast concrete structure for parking mainly and the other develops a concrete structure in situ, which houses a staircase core, elevator core and offices with office on each floor. Since the building contains 2 well-differentiated functions such as the garages and a convention center, we sought to unify its volumetric image, placing these functions behind the precast concrete sills

Authors: Maletti Zanel Maletti arquitectos

Collaborators: arq. Bernadette Chaix, arq. Leandro Siragusa, arq. Joaquin Lagarini, Julio Balloffet.

PP009 PP008 PP007 PP006 PP005 PP004 PP003 PP002 PP001
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

©Copyright 2003

MZMarqs.com