- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Auditorium

1º Prize

Buenos Aires / Argentina

2017

We understand that due to the characteristics of building and land use it is essential to solve, in addition to the proposed program, the use of the roofs for recreational use. To make its use more efficient, we conceive it as an extension of the inner space of the apple. In this way, the cover of the Auditorium, becomes an outdoor amphitheater for 500 people. This new recreational space functions as an integral part of the network of trails and green spaces of the apple lung. It is for all this that the concept of "theater + amphitheater" becomes the genesis of the new building.

Authors: Maletti Zanel Maletti arquitectos

Team: arq. Agustina Acosta, arq. Sonia Molina.

ACN009 ACN008 ACN007 ACN006 ACN005 ACN004 ACN003 ACN002 ACN001
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

©Copyright 2003

MZMarqs.com